מחיקת עמוד

  • עודכן בThursday, August 29, 2013

    באפשרותכם למחוק דפים מהאתר שלכם (דפים שאינם פעילים ושאתם כבר לא מוצאים שימוש בהם).
    לאחר שמחקתם את הדפים הם מועברים אוטומטית לסל המיחזור כך שתמיד תוכלו לשחזר דף שנמחק בעבר.
    קחו בחשבון שדפים שנמחקו עדיין צורכים שטח אחסון ולכן מומלץ לאחר תקופה לנקות דפים מסל המחזור.

    1. בחרו את העמוד שברצונכם למחוק מעץ הדפים.
    2. קליק ימני על הדף ובחירה באפשרות מחק מתוך תפריט האפשרויות.
    3. לחצו אישור בכדי לאשר את מחיקת העמוד או לחילופין בטל בכדי לבטל את המחיקה.
למעלה